Vepřové kotlety pod žampionovou peřinkou

Vytisknout recept
Kotlety naklepu, osolím, okořením grilovacím kořením a zprudka osmahnu na troše oleje. Žampiony oloupu a nakrájím na kousky. Na másle zpěním na kostičky nakrájenou cibulku, přidám nakrájené žampiony, osolím, opepřím a dusím do měkka. Pak přidám nasekanou petrželovou nať a vmíchám kysanou smetanu. Do pekáčku vložím připravené kotlety, na ně směs se žampiony a kysanou smetanou a dám zapéct do předem vyhřáté trouby na 30 minut. Podávám s rýží.
Dobrou chuť 😀
 

4ks - vepřové kotlety
2ks - kysaná smetana
6 - 8ks - žampiony
1ks - cibule
hrst - nasekaná petrželová nať
špetka - sůl
špetka - pepř
špetka - grilovací koření
plátek - máslo
2lžíce - olej
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila Evabel

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account