Vepřové kotlety pod žampionovou peřinkou
-
Vánoční věnec z červené pšenice BIOHARMONIE
MichaelaLejsková||Recepty
Vánoční věnec z červené pšenice BIOHARMONIE 150 g Mouka z červené pšenice BIOHARMONIE150 g Hladká pšeničná mouka BIOHARMONIE120 ml...
-
Jahodový sirup
KateřinaŠlimarová||Recepty
Jahody omyjeme, zbavíme "korunek" a necháme okapat. Pak je vsypeme do hrnce, přilijeme vlažnou vodu a rozmačkáme. Ve vodní...
-
Vepřová pečeně na houbách se švestkovou náplní
Naděžda Křičenská||Recepty
Vepřové maso omyjeme, očistíme a uděláme v něm nožem uprostřed kapsu. Posypeme kořenící směsí a trochu...
-
buchta ze zakysané smetany
Barbora Janoušková||Recepty
Z bílků ušleháme sníh, žloutky a cukr utřeme, přidáme mouku, olej, vodu, prášek do pečiva a nakonec bílky. vylijeme...
-
Odlehčené jarní palačinky ze špaldové mouky s brynzou
NelaVávrová||Recepty
Odlehčené jarní palačinky ze špaldové mouky s brynzou Suroviny na těsto:500 ml Čerstvé mléko z Valašska1 Bílý jogurt z...
-
Plněné listové jednohubky s česnekovým tvarohem. Pro návštěvu jako dělané!
VeronikaMalcová||Recepty
Připravte pro svou návštěvu něco neobvyklého a třeba z listového těsta :-). Ukážu Vám jak na to. Postup přípravy Listové těsto si rozválíme...
-
Vegan Paleo Donuts – mangové
AnnaTůmová||Recepty
Postup přípravy najdete ve videu. Dobrou chuť 🙂200g - Mandlová mouka60g - Topioková mouka1lžička - Kypřící prášek do pečiva...
-
Šampinonova omacka
JankaOndrejková||Recepty
V panvici na rozpálenom masle opražíme nadrobno nakrájané cibulu a prelisovaný cesnak. Po 7 minútach zvýšime teplotu a pridáme...