Tuňákový salát

Vytisknout recept
Lehký salát vhodný k večeři, zasytí, je plný vitamínů i bílkovin, ale určitě po něm nepřiberete
Kategorie Salát
Kuchyně Česká
Čas přípravy 7 minutes
Celkový čas 7 minutes
Porce 2 osoby
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 1 plechovka tuňáka ve vl. šťávě
  • 4 rajčátka
  • půl hlavičky ledového salátu
  • 1 balení olomouckých syrečků
  • sůl a pepř podle potřeby

Instrukce

  • Umyjeme a pokrájíme ledový salát
  • Umyjeme a pokrájíme rajčátka
  • Dáme do mísy
  • Kolečka syrečků (zde nahrazují vejce ne tvrdo) nakrájíme na kostičky
  • Přidáme do místy
  • Nakonec přidáme tuňáka, kterého jsme nechali okapat.
  • Osolíme, opepříme a promícháme.
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account