Teplý kuskusový salát s pečenou dýní
Dýni a cibuli nakrájejte na měsíčky, potřete olejem a dejte na dvacet minut péct do trouby. Kuskus připravte podle návodu.
Ještě zatepla promíchejte upečenou zeleninu s kuskusem, fazolemi a dresinkem, který získáte důkladným prošleháním všech surovin. Nakonec přidejte polníček, posypte nadrobenou fetou a dýňovými semínky opraženými nasucho na pánvi.150g - Kuskus1lžíce - Olivový olej80g - Polníček100g - Feta sýr1/2ks - Dýně Hokaido 2ks - Červená cibule 1lžíce - Med (na dresink)150g - Červené fazole2lžíce - Dýňová semínka2lžíce - Olivový olej (na dresink) 1lžíce - Hrubozrnná hořčice (na dresink)2lžíce - Citronová šťáva (na dresink)příprava - 0vaření - 30