Sýrová roláda
Ingredience
- 300 g Eidam
- 180 g Smetanový sýr
- 75 g Máslo
- 1 lžička Paprika
- 100 g Kápie
- 1 lžička Hořčice
Instrukce
- Ingredience na tuto lahůdku určitě v ledničce najdete 🙂 Dobrou chuť přeje Gardénie.Postup svačinky : [x] Sýr vložíme do mikrotenového sáčku, zavážeme a vložíme do vařící vody. Vaříme15 minut. Na vál rozložíme alobal dlouhý 50 cm. Na něj položíme horký sýr a válečkem vyválíme tenkýplát. Necháme vychladnout. Smetanový sýr vymícháme do pěny, přidáme máslo a dobře promícháme.Osolíme, přidáme papriku, hořčici a chvíli mícháme dohladka. Náplní natíráme sýr a střídavě obložímešunkou a kápií nakrájenou na silnější, delší plátky. Poté roládu pevně zamotáme a zabalíme do alobalu.Dáme do ledničky alespoń na 12 hodin ztuhnout, poté podáváme.Dobré prázdninové pochutnání ! :-{} [*] :-{}