Natierka falosny losos
-
Špaldové kytičky
VlaďkaLišková||Recepty, dezert
Špaldové kytičky 120 g Cukr moučka2 ks Žloutek280 g Špaldová mouka hladká220 g Máslo nebo tuk na pečení120 g...
-
Kuře na bramboráku
ZdeňkaJelesnianská||Recepty
Zkuste netradičně pečené kuře na bramboráku 🙂 Brambory nastrouháme nahrubo, osolíme a vymačkáme z nich šťávu. Přidáme osmahnutou slaninu...
-
Česnekové krevety na olivovém oleji
NelaVávrová||Recepty
Krevety jsou snadné na přípravu a přitom obsahuji velké množství bílkovin, minimum tuku a jsou dobrým zdrojem vitamínu D.
-
Bannock
BarbaraHáková||Recepty
Bannock je jméno pro chléb rychle upečený na ohništi. Všechny suché suroviny smícháme, a poté přimýcháme i ostatní. Na...
-
Domáce müsli tyčinky
Emília Balonová||Recepty
Domáce müsli tyčinky 150 g Ovesné vločky50 g Maslo50 g Trstinového cukru2 lžíce Med100 g Rôzne semienka a orechy:...
-
Ježčí rodinka
Eva Kuntová||Recepty
Postup: Marcipán jsem rozdělila na na podobné kousky, tak, abych měla stejně velké ježky. Z každého...
-
Ovesný dezert
PjetkaKopuleta||Recepty
Zdravý ovesný dezert Ingredience: 120g ovesných vloček 200ml mléka 1 lžíce chia semínek 1 lžíce Blendea...
-
Rychlý salát z čínského zelí s mrkví
Jaroslava Korpášová||Recepty
Čínské zelí pokrájíme na drobno, dáme do mísy. Mrkev očistíme, nastrouháme na jemno a přidáme do mísy. Vymačkáme šťávu...