Kuřecí játra ve slanině

Vytisknout recept
Kuřecí játra ve slanině jsou skvělou variantou, když chcete nabídnou i jinou než sladkou chuťovku. Vyzkoušejte, za 20 minut je hotovo!
Kuřecí játra rozkrájíme na menší kousky (cca 2 cm) a postupně je balíme (rolujeme) do anglické slaniny a propichujeme párátkem, aby výtvor držel pohromadě.
Tyto zabalené kousky pak restujeme na mírně rozpálené pánvi s rostlinným olejem, kterého stačí opravdu málo. Hotovo je, když je slanina dobře "vyškvařená" - křupavá, ne spálená :o).
Na závěr můžeme dílko trochu přisolit. Játra pak servírujeme s nakrájenou bagetou a nakrájenou salátovou okurkou na kolečka. Skvěle chutnají i když vychladnou.


 

1ks - Balíček kuřecích jater
20dkg - Anglická slanina
1ks - Bageta
1ks - Okurka salátovka (hadovka)
příprava - 20 min
vaření - 15 min
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila RomanaHoťová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account