jarní kopřivovo pampeliškový "špenát"

Vytisknout recept
Kategorie Přílohy
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 10 minutes
Porce 0
Uvařila IvanaVerner

Ingredience

  • 1 ks Cibule modrá
  • 4 hrst Kopřiva mladá
  • 4 hrst Pampeliška listy
  • 1 lžíce Olej třeba rýžový
  • 1 lžička Máslo
  • 1 špetka Sůl

Instrukce

  • Nasbíráme mladé kopřivy, ostříháme od stonků, listy pampelišky jen ty mladé, vše očistíme, opereme, osušíme... na oleji a másle orestujeme pokrájenou cibulku, přidáme kopřivu a pampelišku, osolíme a krátce obděláme... a je hotovo..
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account