Bublanina

Vytisknout recept
V misce smícháme vejce s cukrem + 1 vanilkový cukr. Přidáme olej. Postupně přisypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. (Dobré je těsto ochutnat a kdo má rád více cukru, tak ať přidá, záleží na ovoci, zda je sladké nebo nakyslé). Plech vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou nebo kokosem - podle toho co je doma. Poklademe ovocem. Množství podle libosti. Vložíme do vyhřáté elektricke trouby doprostřed na 220 °C. Pečeme asi 10-15 minut a hlídáme. Hotová je, když zkusíme těsto zapíchnutím špejle a špejle se nelepí. Na povrchu je zlatohnědá. Moc dobrá - tak si pochutnejte. Navrh můžeme uděkat drobenku nebo jen pocukrovat 🙂

2hrnek - hladká mouka
1ks - vanelkový cukr
1hrnek - olej
0,5hrnek - mléko
0,5ks - prášek do pečiva
0,75hrnek - cukr
4ks - vejce
1kg - ovoce
příprava - 20
vaření - 30
Kategorie Dezert
Uvařila Barbora Janoušková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account