Radí, ať jíme to, co nám chutná, jen ať je to z kvalitních zdrojů. Sám má rád poctivé tučné věci, protože tuk je nositelem chuti. Cibule podle Přemka je základ a dává jídlu šmak.
Šéfkuchař Přemek Forejt. | foto: Tomáš Krist, MAFRA
Potetovat se nechal, když otevíral restauraci Entrée, která je inspirovaná přírodou, a tak vznikla i myšlenka mít zeleninu na ruce vytetovanou.
Jeho vášeň k vaření se v něm probudila v Anglii, kde vařil s týmem pracovitých a talentovaných lidí a chtěl být jako oni.
Jeho největším plusem je, že je neúnavný a jde si za tím, co chce.
Jak to má s kosmetikou: Má doma pár krémů a jiných přípravků a s velkou nepravidelností je používá. Nicméně ujíždí na parfémech. Miluje vůně. Otevřených parfémů má asi 7, v autě má 1 a v práci 2. Jeho posledním úlovkem je vůně od Le Labo a myslí, že se stane díky vůni kosatce jeho oblíbeným.
Na kuchaře prý je hodně štíhlý, čím je to? Prostě sní všechno a nepřibere, i kdyby chtěl.
O gastronomii říká, že je umění.
Jeho největším plusem je, že je neúnavný a jde si za tím, co chce.
Jak to má s kosmetikou: Má doma pár krémů a jiných přípravků a s velkou nepravidelností je používá. Nicméně ujíždí na parfémech. Miluje vůně. Otevřených parfémů má asi 7, v autě má 1 a v práci 2. Jeho posledním úlovkem je vůně od Le Labo a myslí, že se stane díky vůni kosatce jeho oblíbeným.
Na kuchaře prý je hodně štíhlý, čím je to? Prostě sní všechno a nepřibere, i kdyby chtěl.
O gastronomii říká, že je umění.
Na kuchaře prý je hodně štíhlý, čím je to? Prostě sní všechno a nepřibere, i kdyby chtěl.
O gastronomii říká, že je umění.
Zdroj fotografií: bing.com