Radí, ať jíme to, co nám chutná, jen ať je to z kvalitních zdrojů. Sám má rád poctivé tučné věci, protože tuk je nositelem chuti. Cibule podle Přemka je základ a dává jídlu šmak.

Šéfkuchař Přemek Forejt. | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Potetovat se nechal, když otevíral restauraci Entrée, která je inspirovaná přírodou, a tak vznikla i myšlenka mít zeleninu na ruce vytetovanou.

Jeho vášeň k vaření se v něm probudila v Anglii, kde vařil s týmem pracovitých a talentovaných lidí a chtěl být jako oni.

Jeho největším plusem je, že je neúnavný a jde si za tím, co chce.

Jak to má s kosmetikou: Má doma pár krémů a jiných přípravků a s velkou nepravidelností je používá. Nicméně ujíždí na parfémech. Miluje vůně. Otevřených parfémů má asi 7, v autě má 1 a v práci 2. Jeho posledním úlovkem je vůně od Le Labo a myslí, že se stane díky vůni kosatce jeho oblíbeným.

Na kuchaře prý je hodně štíhlý, čím je to? Prostě sní všechno a nepřibere, i kdyby chtěl.

O gastronomii říká, že je umění.

Zdroj fotografií: bing.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account