Přírodní léčba rakoviny č. 9: Graviola (Soursop, neboli Láhevník obecný) a Pawpaw (Muďoul trojlaločný)
Existují také určité druhy ovoce, o nichž je známo, že zabíjejí rakovinu – jsou to např. graviola (známá také jako soursop/láhevník obecný) a pawpaw :
 „My [Londýnský výzkumný ústav ICRF] doporučujeme graviolu na základě řady vědeckých článků, posudků a zpráv lékařů (většinou z Brazílie), avšak pawpaw je ve skutečnosti silnější při léčbě rakoviny, než graviola. Pawpaw je účinnější díky sofistikovanějším a větším molekulárním strukturám. Graviola se někdy nazývá „brazilská pawpaw“, což může způsobit určitý zmatek… Graviola obsahuje pouze sloučeniny s jedním kruhem, zatímco acetogeniny pawpaw mají několik sloučenin s dvojitým kruhem (např. bullatacin), díky nimž je pawpaw mnohem účinnější.“
Tyto ovocné plody fungují tak, že snižují nebo vylučují produkci ATP (hlavní energetické palivo buňky). To zase snižuje napětí buňky. Pro normální buňky existuje velké množství ATP, takže snížení hladiny ATP nemá žádný skutečný účinek. U rakovinných buněk je však mnohem kritičtější množství ATP, a to vzhledem k tomu, že rakovinné buňky vytváří energii fermentací. Když hladina ATP rakovinné buňky klesne na kritickou úroveň, buňka se rozpadne.
Tyto ovocné plody střední a jižní Ameriky zabíjejí rakovinu jinak, než ostatní protokoly, a proto by nikdy neměly být kombinovány s jinými protokoly.

Obr.: Graviola (Soursop)
Stejně jako u předchozí uvedené léčby čajem Essiac, výzkumný ústav ICRF hodnotí léčbu graviolou/pawpaw tím způsobem, že je účinná pouze u nově diagnostikovaných pacientů s rakovinou, u nichž rakovina neroste rychle.
 
Zdroj: Makia Freeman: Cancer Busting Myths Natural Cancer Cures (2); Překlad: Jana Schön
Foto: Pexels, thefreedomarticles

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account