Rýchla a chutná večera: Treska zapečená s mozzarellou a paradajkami

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 800 g Treska filety
  • 300 ml Smotana na varenie
  • 3 - 4 ks Paradajky
  • 3 stroužek Cesnak
  • 2 - 3 ks Mozzarela
  • Provensálské korenie
  • Soľ
  • Pepř

Instrukce

  • Predstavujem Vám našu večeru 😀
    Rúru predhrejeme na 200°C.
    Ryby osolíme a okoreníme mletým čiernym korením a poukladáme tesne vedľa seba do zapekacej misy.
    Posypeme provensalským korením a dáme na cca 15 minút zapiecť do rúry nezakryté.
    Potom na ryby poukladáme na kolieska nakrájané paradajky, na plátky nakrájaný cesnak a na kolieska nakrájanú mozzarellu. 
    Zalejeme smotanou na varenie a pečieme nezakryté ďalších 20 minút. 
    Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account