Domácí borůvková zmrzlina. Rychle, levně, slavnostně 🙂

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 10 minutes
Uvařila PetraMatysová

Ingredience

  • 250 g borůvky
  • 250 g tvaroh
  • dle chuti stévie, med, datlový sirup, třtinový cukr... dle vaší preference

Instrukce

  • Pár borůvek si nechejte bokem na ozdobu.
    Jak na to:
    Všechny ingredience rozmixujte, mně postačil tyčový mixér. Dejte mrazit. Já dala asi na 3 hodiny. Každou hodinu jsem zmrzlinu vyndala a promíchala. Nemá být zmrzlá na kost. Prostě tak, aby šla hezky naservírovat 🙂
    Tip:
    Zmrzlinu si můžete připravit z jakéhokoliv ovoce. To vám poslouží jako základ, dosladíte podle vaši chuti. A libovolně můžete přidat mléko, bílý jogurt, tvaroh, ricottu… Získáte lehkou a zdravou zmrzlinu bez zbytečných kalorií, která vás příjemně osvěží.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account