Léto je v plném proudu. Dovolaná u moře zamluvená. Cestovní horečka v plném proudu. No … ale co naskládat do kufru?
Tento rok je plážové oblečení  našim spojencem, modely beachwear 2019 zakrývají a zároveň odhalují tělo alternativním způsobem. Jsou tu sexy plavky, ale ne v klasickém smyslu, jaký si představujete: toto léto vyřadilo z módy mikro bikiny a přivítalo s otevřenou náručí plavky v celku, monokini modely i sportovní verze doplněné plážovým oblečením a doplňky. Stručně řečeno, fantazii se letos meze nekladou.
 
Jaké jsou nejmódnější bikiny na léto 2019?
Žlutá, zelená a neon
 Neonové barvy jsou v letošním roce velmi módní, a to nejen pro plavky. Super pop a trendy barva okamžitě dává mladistvý vzhled; nejlépe vyniknou na opálené těle.
Ale pozor! Nezapomeňte krém s vysokou protekcí. Jinak dopadnete jako mnoho turistů, co prvním dni dovolené vypadají jako uvařený rak. Místo olivové pleti záda pokryjí pestrobarevné fleky sloupnuté kůže.  
 
Zvířecí potisk je stále evergreen
Nikdy nevyjde z módy a při použití v malých dávkách je velmi elegantní a chic. Bikiny animalier, zejména leopard, jsou velmi módní, a to nejen ve své klasické barvě, ale také ve fluorescenční nebo barevné verzi. Dalším velmi módním zvířecím potiskem je kůže z pythonu, která se také používá ve verzi fluo nebo dokonce v provedení s ekologickou kůží pro super sexy vzhled.

Mušle, mušle a ještě mušle
Mušlemi již nejsou používání pouze na výrobu náhrdelníku a náramku, zdobí i bikiny. Oblíbený trend všech nejznámějších módních návrhářů, a to i pro rok 2019, jsou slavné bílé mušle. Podtrhnou exotický havajský styl.

A co modely a tvary?  
 Ani toto léto nechybí klasické bikiny, které mají  trojúhelníkový vršek. Jedná se o model oblíbený již několik let.
Bikiny s vysokým pasem
Přímo z 50. let přicházejí bikiny s vysokými pasy, až po pupek a někdy ho dokonce zakryjí. Vynikající eskamotáže, který skryje nějaký ten tuk na víc a ze opticky zeštíhlí postavu, je to současně romantický a sofistikovaný model, který ocení všichni. V různých barvách a potiscích by tento model v kufru neměl chybět.
 
Bikiny nahoře bez
Mluvíme pouze o spodní části bikin, tento další trend namísto módy připomíná módu osmdesátých let. Je to model, který milují mladé dívky a je stále populárnější ve světě módy. A myslím, že tento model ocení především muži. Na některých plážích a koupalištích je dokonce zakázaný.  Oblíbená barva pro tento model je červená, ale také oko k fluo.
 
Trikini
Trikini jsou jednoduše řečeno, bikiny s aplikací, která spojuje dvě části. Obvykle kombinuje pouze jednu stranu, která dává velmi inovativní a krásná hra tvarů. Modely zdobené malými  šperky předvedli andělé Victoria’s Secret. Krystaly, lurex, lamé a průhledné fólie nechybí na mnoha modelech, které jsou k dispozici pro nošení i mimo pláže a proč ne i do postele.
Doplňky
Nezapomínejme ani na plážovou obuv, tašku či pletený košík, stylové sluneční brýle, pareo či dlouhý kaftan… a nesmí chybět slaměný klobouk.


Krátce řečeno, existuje spousta modelů a doplňků: vše, co musíte udělat je, vybrat si model v kterém se bude cítit krásná a užívat si léta.
Nebojte se být i na pláži provokativní a sexy.
A… přibalte si do kufru i nějakou zajímavou knihu.
Krásné pohodové léto
Marky
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account