Praktické tipy pro propagaci firmy bez velkých investic

Už nějakou dobu podnikám, měla jsem i vlastní internetové rádio, kde jsem měla pořad o začínajích podnikatelech a jejich projektech, který sloužil nejen jako jejich promo, ale také jako takový pokus o “návod” pro všechny ostatní. Případným zájemkyním můžu poslat odkaz na youtube, kde je archiv těchto pořadů.

Setkala jsem se spoustou zajímavých lidí, nahlédla do spousty oborů. Zpovídala jsem je, proč do podnikání šli, co je k tomu vedlo, co bylo nejtěžší, na co jsou nejvíce hrdí a tak dále… Cílem tohoto pořadu bylo i inspirovat ostatní a poukázat na věci, na které by měli především myslet, co zařídit už na začátku a rady, tipy a vychytávky.

Sama jsem pak moje poznatky a “moudra” předávala dál a zároveň jsem i další “moudra” sbírala, protože mnohdy dokáží ušetřit spoustu času.
Rad a tipů, jak začít podnikat je spousta, nebudu Vám tady psát, co všechno si máte rozmyslet před začátkem podnikání, na to je mnoho jiných webů… Budu Vám sem dávat mnou osvědčené a vyzkoušené rady a tipy, které fungovaly mně. :-))) Pokud Vám fungují nějaké další, budu ráda, pokud se podělíte.
Je Vás tady spousta, kdo máte své vlastní podnikání a rozšiřování povědomí není nikdy dost, že?
Na reklamu a PR nemám peníze, řeknete si… Můžete také využít kanály, které jsou ZDARMA.

Svou firmu/podnikání MŮŽETE VLOŽIT ZDARMA např. ZDE:
www.sluzbomat.cz
www.firmy.cz  na Seznamu
Google –  Moje firma – odkaz – https://www.google.com/intl/cs_CZ/business/
Pak různé databáze, katalogy, když si zadáte do Google „vložit firmu zdarma“ či podobný výraz, vyjede Vám spousta odkazů.
Když posurfujete po Facebooku najdete mnoho skupin, kde o sobě můžete dát vědět…
A všichni Vaši kamarádi, známí, všichni, které máte na Facebooku v přátelích o Vás vědí, co děláte? :-))
Krásný den a hodně úspěchů!

Zdroj foto:Pixabay.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account