Rady do našich domácností IV.

Místo nakupování chemických přípravků na čištění v kuchyni využijte ocet,
jedlou sodu, citron a sůl. Neuvěříte, jakou mají při úklidu sílu.
Používáte jablečný ocet? Vyrobte si doma z jablečných slupek.
Získáte kvalitní a ryze přírodní produkt.
Chcete si zefektivnit a urychlit vaření? Používejte pokličky na nádobí.
Urychlí proces vaření a sníží náklady na energii.
Máte rádi čerstvé bylinky? Není nic jednoduššího, než si je doma pěstovat
za oknem. Použijte ale semínka, rychlené ze supermarketů nemají dlouhou životnost.
Potraviny uchovávejte v průhledných plastových dózách, popř. v krabičkách
s popisky. Snadno tak najdete vše, co potřebujete při vaření.
Používáte jablečný ocet? Vyrobte si doma z jablečných slupek.
Získáte kvalitní a ryze přírodní produkt.
Chcete si zefektivnit a urychlit vaření? Používejte pokličky na nádobí.
Urychlí proces vaření a sníží náklady na energii.
Máte rádi čerstvé bylinky? Není nic jednoduššího, než si je doma pěstovat
za oknem. Použijte ale semínka, rychlené ze supermarketů nemají dlouhou životnost.
Potraviny uchovávejte v průhledných plastových dózách, popř. v krabičkách
s popisky. Snadno tak najdete vše, co potřebujete při vaření.
Chcete si zefektivnit a urychlit vaření? Používejte pokličky na nádobí.
Urychlí proces vaření a sníží náklady na energii.
Máte rádi čerstvé bylinky? Není nic jednoduššího, než si je doma pěstovat
za oknem. Použijte ale semínka, rychlené ze supermarketů nemají dlouhou životnost.
Potraviny uchovávejte v průhledných plastových dózách, popř. v krabičkách
s popisky. Snadno tak najdete vše, co potřebujete při vaření.
Máte rádi čerstvé bylinky? Není nic jednoduššího, než si je doma pěstovat
za oknem. Použijte ale semínka, rychlené ze supermarketů nemají dlouhou životnost.
Potraviny uchovávejte v průhledných plastových dózách, popř. v krabičkách
s popisky. Snadno tak najdete vše, co potřebujete při vaření.
Potraviny uchovávejte v průhledných plastových dózách, popř. v krabičkách
s popisky. Snadno tak najdete vše, co potřebujete při vaření.












