Jakmile začne být sychravo a o slovo se přihlásí zima, není nic lepšího než se zachumlat do něčeho teplého. PENNY si pro vás nachystalo věrnostní kampaň plnou hřejivých odměn. Pokud však nechcete čekat, až nasbíráte potřebné bodíky, můžete se zapojit do naší soutěže a získat celou sadu zahrnující heboučkou deku a velký polštář. Jistě potěší i jako vánoční dárek.

Ve všech prodejnách PENNY probíhá až do 8. ledna 2025 věrnostní kampaň, ve které mají zákazníci možnost získat velké plyšové polštáře v podobě pěti roztomilých zvířátek o rozměru 30×40 cm, které jsou nejen měkké, ale také dostatečně velké, aby poskytly dětem maximální pohodlí. Zvýhodněná cena těchto „plyšáků“ činí 159,90 Kč. V nabídce jsou ale i měkoučké deky s beránkem pro chladné zimní večery. Díky velikosti 150×200 cm lze deku využít i jako přehoz na postel nebo gauč. Je k dispozici ve dvou jednobarevných variantách (modrá a hnědá) a třech se zimními motivy. K dostání za zvýhodněných 369,90 Kč. Všechny produkty z nové věrnostní kampaně lze zakoupit exkluzivně ve více než 420 prodejnách PENNY.

O co soutěžíme?

5 výherců obdrží sadu hřejivé deky a obřího plyšového polštáře od PENNY.

Jak se můžete zapojit do soutěže?

V období od 25. 10. do 7. 11. 2024 nám odpovězte na soutěžní otázku.

Uživatelka, která odpoví správně, ve svém profilu bude mít vyplněnou adresu a bude vždy 200. v pořadí, získá jednu z hřejivých sad od PENNY.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete ZDE.

Podělte se s námi do komentářů, do které deky byste se nejraději zachumlali v chladných dnech. 🙂

Soutěžní otázka:

Jaký motiv je vyobrazen na modré dece v nové věrnostní kampani?

    Nahrávání ... Nahrávání ...
nebo

Pro účast v soutěži je třeba se registrovat.

Vytvořením účtu souhlasíte s Podmínkami užití a našimi Pravidly ochrany soukromí..

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account