Nový pohled na tradiční nedělní obědy přináší prostřednictvím televizních obrazovek šéfkuchař Tom Kerridge se svými osmi vynikajícími obědovými menu, která povyšují tento pojem na úplně novou úroveň. Pochoutky připravené pečlivě a s láskou si oblíbí celá rodina i přátelé. Tom je známý svou vášní pro vaření a precizním přístupem k přípravě jídel. Používá jen nejlepší sezónní suroviny pro vytvoření jedinečného kulinářského zážitku. Nechte se inspirovat, sledujte osmidílný kulinářský seriál „Tom Kerridge: další nedělní obědy“, který bude mít premiéru 23. července v 19:05 na televizní stanici TV Paprika.

V novém seriálu nás krok za krokem seznamuje s fantastickými recepty, které zvládne každý domácí kuchař. Tomova jídla nejsou jen o chuti, ale také o zážitku z přípravy a servírování. Každý recept je precizně vysvětlen, což umožňuje divákům následovat jeho kroky a vytvořit vlastní kulinářská mistrovská díla. Každý chod je promyšlen do nejmenšího detailu, přičemž se nechává inspirovat nejrafinovanějšími domácími i zahraničními pokrmy. Jeho schopnost kombinovat tradiční chutě s moderními technikami a ingrediencemi činí z každého jídla nezapomenutelný zážitek.

Aktuální sezónní suroviny a jídla

Tom klade velký důraz na používání sezónních surovin, které nejenže zaručují čerstvost a nejlepší chuť, ale také podporují místní farmáře a udržitelnost. Zde jsou některé sezónní letní ingredience a tipy na jídla, která z nich můžete jednoduše vytvořit.

Rajčatový salát s bazalkou a mozzarellou

Tip: Čerstvá rajčata nakrájejte na plátky, přidejte mozzarellu a čerstvou bazalku. Pokapejte olivovým olejem a balzamikovým octem.

Grilovaná cuketa s citrónem a parmazánem

Tip: Cuketu nakrájejte na plátky, ochuťte solí, pepřem a citrónovou šťávou, a grilujte doměkka. Posypte strouhaným parmazánem.

Jahodový dezert s mascarpone

Tip: Čerstvé jahody nakrájejte a podávejte s krémem z mascarpone a medem.

Grilovaná kukuřice s bylinkovým máslem

Tip: Kukuřici grilujte dozlatova a podávejte s bylinkovým máslem připraveným z másla, čerstvých bylinek a česneku.

Melounový salát s fetou a mátou

Tip: Nakrájejte meloun na kousky, přidejte rozdrobenou fetu a nasekanou čerstvou mátu. Pokapejte olivovým olejem a citrónovou šťávou.

Foto: se souhlasem AMC Networks International

Využívání sezónních a lokálních surovin přináší řadu výhod nejen pro kvalitu a chuť jídel, ale také pro udržitelnost a podporu místní komunity. Používáním sezónních surovin můžeme zajistit, že naše jídla budou nejen chutná, ale i zdravá a ekologicky zodpovědná.

Šéfkuchař Tom Kerridge mění tradiční nedělní oběd na nezapomenutelný zážitek plný lásky, vášně a vynikajících chutí. S jeho recepty, které používají nejlepší sezónní suroviny a jsou inspirovány nejrafinovanějšími domácími i zahraničními pokrmy, přináší na stůl jídla dokonalých chuťových kombinací. Připojte se k němu a objevte, jak může být nedělní oběd víc než jen tradičním jídlem – může být skutečným kulinářským zážitkem! Už 23. července v 19.05 na televizní stanici TV Paprika.

Zdroj: AMC Networks International

Foto: se souhlasem AMC Networks International

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account