Každá žena ví, že kabelka je nejen praktickým, ale často i klíčovým módním doplňkem. A letos jsme narazili opravdu na něco speciálního – inovativní kolekci kabelek MONI od české značky Brašnářství Tlustý, která zaujme každou ženu a hlavně kreativní duši.

Kabelky MONI: Pro ty, kteří milují originalitu

Unikátnost této kolekce spočívá v konceptu “sestav si sám”. Kabelky MONI jsou v podstatě jako stavebnice, kde si z kožených dílů můžete sami, pohodlně z domova, sestavit vlastní kabelku. Tento tvůrčí proces trvá průměrně jen 30 minut a výsledek si lze dle zručnosti a stylu dozdobit. K dispozici jsou tři typy kabelek, takže si každý můžeme vybrat podle svého vkusu a potřeb. Pro ty, kteří by měli obavy ze samostatného sestavení, existují workshopy pořádané Brašnářstvím Tlustý.

Každodenní elegance a praktičnost

Kolekce MONI je ideální nejen pro každodenní nošení, ale najde své uplatnění i na letních výletech nebo oblíbených festivalech. Dostupné jsou v trendových barvách tohoto roku – od klasických až po výrazné, jako jsou červená, smaragdově zelená, šedomodrá a vintage blue. Každá kabelka v této kolekci je zároveň praktická a stylová, a je proto ideální volbou pro moderní ženu.

Tyto a další kousky najdete na e-shopu Brašnářství Tlustý nebo v jejich showroomu, kde si můžete kabelky osobně prohlédnout a vybrat ty nejvhodnější pro vás. Nechte se inspirovat kolekcí MONI a přidejte do svého šatníku kus, který je nejen krásný, originální, ale i plně přizpůsobitelný vašim potřebám a stylu.

Autor: redakční článek

Zdroj: Brašnářství Tlustý

Foto: se souhlasem Brašnářství Tlustý

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account