I pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
Březen vás ve svém úvodu donutí trošku zpomalit. Důvodem je to, že opravdu potřebujete naslouchat své intuici a jít ještě hlouběji do svého nitra. Ano, ještě trošku doznívá vliv úplňku v Panně. Více poslouchejte i sdělení druhých, nestavte se preventivně do opozice. Vaši blízcí to s vámi myslí dobře. Možná si myslíte, že na vše musíte být sami, nebo že vás stejně nikdo nechápe, a tak odmítáte nabízenou pomoc. Vědomě se zastavte a ztište, váš vnitřní hlas tiše promlouvá. Všechno může být jinak, stačí, když si to dovolíte.

Zaseknutí na místě
Naše životy neprobíhají úplně tak, jak jsme zvyklí. Což u mnoha lidí vyvolává pocit napětí a stresu. Ano, je to dost náročné a vyčerpávající období. Můžete mít dojem, že stojíte na místě a v lepším případě jen přešlapujete. V této energii se vám nedaří ani nic dokončovat a dotahovat. Vše má však svůj začátek a stejně tak i konec, nezoufejte. Nebojte se požádat o pomoc. První krůčky nemusí být zrovna jisté, ale vyplatí se to. Vyhněte se domněnkám, přehodnoťte svou situaci a neberte život tak vážně. Nalaďte se znovu na krásný proud života.

Energie jednotlivych znameni zverokruhu, jak je zpracovat

Před pár dny jsem spustila svůj nový projekt „Energie znamení zvěrokruhu“. Pokud se chcete posunout, odbourat a zpracovat nějaké energie, které již nejsou s vámi v souladu, tak neváhejte. Dočasně je tento program za zaváděcí cenu. Najdete ho na mém webu pod záložkou “Kurzy a služby”.

 

Tma se ve světlo promění

radost, nadseni, svoboda

Ještě před nástupem novoluní se budete cítit o pořádný kus lépe. Zmatek, strachy a obavy se začnou rozplývat. Budete více schopni vnímat pravdu a realitu. Krásný pocit stability a jistoty se dostaví. A to je dobře, protože se můžete znovu s nadšením, radostí a odvahou vrhnout do všeho, co jste odkládali. Opět platí, abyste využívali svou intuici naplno, vyplatí se to. Bolestivé a nevyhovující vztahy s klidným srdcem opusťte. Získáte tak ještě více svobody a nic vás nebude dál blokovat a svazovat. Z minulosti si ponechte jen ty pěkné zážitky a získané zkušenosti.
 

Otevřete své hranice
Jakmile se březen překulí do své druhé poloviny začnou se objevovat nové příležitosti a možnosti. Nebuďte vystrašení a ani skleslí. Možné je všechno, co si sami dovolíte. Rozšiřujte své horizonty, posouvejte své hranice a limity. Dodá vám to neskutečnou energii a chuť jít dál a výš. Před vámi je nekonečný prostor možností, stačí si jen vybrat. Dovolte si povolit tlak na sebe samotné a staré vize nahradit novými, daleko velkolepějšími. Můžete daleko snadněji získat novou práci, přestěhovat se či navázat nové vztahy. Změna je přínosná. 

Doteky a láska

brezen a doteky, laska

Několik dní před úplňkem budete mít touhu něco dodat do svého života. A bude to láska. Pokud nejste zadaní, neteskněte. Vždyť láskyplný dotek si můžete dopřát i sami sobě. Dotek má úžasnou moc a sílu. Dodává lásku, léčí, vzbuzuje naději a vyjadřuje oddanost. Dopřávejte jich co nejvíce sobě i svým blízkým. Tak může láska více proudit a váš život tak nabrat nový potenciál a směr. 

Březen se rozloučí dobrodružstvím
Doslova by se dalo říct – čekejte neočekávané. Ať budete mít jakkoliv jasné představy a plány, vše se může změnit během chvíle. Proto raději buďte v přítomném okamžiku a nelpěte na ničem a na nikom. Některé zvraty vám sice mohou připadat nepříjemné, ale ve výsledku se projeví jako zajímavé a přínosné. Buďte otevřeni změnám a nebojte se jich. Život je jedno velké dobrodružství, tak si ho užijte. A kdo ví, jaký plán je pro vás nachystán do budoucna. Tak nasaďte úsměv a radujte se z každého nového okamžiku.
  

Rady na březen pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
Berani,
březen vám přinese pořádný otřes. Změny přijdou rychle. Připravte se na pořádné pozdvižení, nic nezůstane jako dřív. Bude to lekce. Až to přejde, tak teprve porozumíte tomu, co se vlastně stalo. Abyste to lépe ustáli, zaměřte svou pozornost na všechno pěkné, příjemné a láskyplné kolem vás. I v chaosu kolem budete schopni najít vnitřní klid. Nebojte se udělat něco jinak, jen tak může přijít i něco jiného do života.
Býci,

komunikace, spory mezi partnery, hadky

komunikace, hlavně ta partnerská, bude v lepším případě váznout. V tom horším dojde ke konfliktům. Jedinou radou v tomto případě je prostě si vychutnat více samotu a být sami. Je to momentálně to nejprospěšnější, co můžete udělat. Neházejte na sebe vinu, nekritizujte se. Nikdo, ani vy sami, nesmí poškodit vaši sebeúctu a hodnotu. Věnujte se také více svým snům a plánům, přehodnocujte a nesnažte se nikomu přizpůsobit.
Blíženci,
zůstaňte věrni sami sobě, nechoďte s davem. To, co je „normální“ nebo by se mělo, nemusí být v souladu s vámi. Začněte si více důvěřovat, toto nijaké období je skoro u konce. Důvěřujte své intuici, druzí by to s vámi nemuseli myslet tak, jak se snaží naznačit. Rozmyslete si, komu věnujete svou loajalitu a co za to dostáváte zpět. I když máte pocit, že vás život doslova trhá na kusy, tak v sobě objevíte nový zdroj síly.
Raci,
na vaší náladě vám březen zrovna moc nepřidal. Jste plní pochyb, možná se i nudíte nebo máte pocit, že nic nemá smysl a nikam se nevyvíjí. Stagnaci překonáte tak, že se pustíte do nějaké tvořivé činnosti. Nechte se inspirovat svými myšlenkami a vdechněte jim život. Záleží jen na vás, zda se budete na svět mračit, nebo si vyberete úsměv. Buďte více v klidu, odpočívejte a alespoň na chvíli jen tak nestranně pozorujte, co se děje.
Lvi,
hladina vaší energie poklesla. Hrozí vám vyčerpání. Raději si na chvíli odpočiňte, nasaďte vitamínů kúru a více o sebe pečujte. Povolte tlak na sebe a nenechte ani druhé, aby ho na vás vyvíjeli. Určete si priority a detaily nechte na jindy. Váš vnitřní svět se musí dostat opět do rovnováhy, abyste mohli v sobě najít štěstí a spokojenost. Zaměřte pozornost na drobné radosti, ať to jde rychleji. Síla se skrývá ve vaší autentičnosti.
Panny,
březen vám moc nepomáhá, vše je zabržděné a zpožděné. Máte dojem, že nic nevychází a vy se nemůžete pohnout z místa. Nebojte, nezůstane to tak napořád. Nyní však vyčkávejte a raději se nepouštějte do ničeho nového. Stojí za to si uvědomit, po čem ve skutečnosti toužíte a jak tuto touhu můžete podpořit. Stačí popustit kohoutek vášně a ideálně i najít podporující prostředí. Pozorujte své myšlenky a osnujte si nové plány.
Váhy,

Vahy a brezen v harmonii

těžké období je za vámi, březen přináší odměny. Co to bude? Třeba získáte novou práci, přátele, nebo najdete partnera. Smutné období bylo potřeba, abyste si opět dokázali vychutnávat všechno, co život nabízí. Harmonie je tu a po ní každá Váha touží, proto se nenechte zatahovat do vypjatých situací. I své zdraví máte ve svých rukou, je především v hlavě a v emocích. Prožívejte naplno a opět žasněte nad životem a jeho krásou.
Štíři,
udělejte první kroky k dosažení svých cílů a snů. Realizujte své nápady ihned. Bude se vám dařit skvěle, takže krásně zůstanete naladěni na pocit jistoty a bezpečí. Jste na vzestupu a nikdo a nic tomu nezabrání. Gratuluji. Jste zároveň velmi vnímaví a citliví, tak i toho využijte ve svůj prospěch. Nalaďte se také na podobně smýšlející lidi a obklopte se jimi. Ke konci měsíce se nepřeceňujte a buďte více trpěliví a skromní.
Střelci,
březen vás postavil na rozcestí a mohli byste zvolit špatný směr. Dejte si pozor na to, co říkáte i děláte. Buďte na sebe více opatrní a pro jistotu počítejte i s průtahy a komplikacemi. Nezmatkujte a hlavně dopředu zvažte všechny možnosti. Uvolněním negativních emocí a bloků získáte zpět svou rovnováhu. Na nic netlačte. Když se uvolníte, tak se také vše pohne. Vše se děje přesně tak, jak má. Vše má svůj důvod.
Kozorozi,
probouzí se vaše intuitivní schopnosti. Své intuici proto věřte na sto procent, nezklame vás. Váš instinkt vám dává i varování, když něco není v pořádku. Tak vše dopředu rozpoznáte. Opatrnost a trpělivost se vyplatí. Vše se časem urovná. Zatím máte prostor se zamyslet nad tím, jsou-li všechny oblasti vašeho života v rovnováze. A pokud ne, tak to hned napravit. Získáte také novou zkušenost, která prověří vaši odvahu.
Vodnáři,

rad, system, rovnovaha

zpomalte, vyčkávejte. Jste příliš netrpěliví. Vraťte si do života pravidelnost, rituály, řád a systém, aby vše opět mohlo běžet hladce a dařit se. Choďte dřív spát, více odpočívejte a komunikujte s druhými i se sebou samotnými jasněji. Zamyslete se také nad tím, co by vám dodalo dobrou náladu a více energie. I odpočinek může být aktivní. Naučte se být plně v přítomném okamžiku. Tady a teď musí být vaší jedinou realitou.
Ryby,
březen vám něco odebere. Ano, budete se muset rozloučit s něčím pro vás důležitým. Nakonec to nebude tak těžké, jak jste si mysleli. K překonání vám pomůže nějaká tvůrčí činnost – pište, malujte, zpívejte, tančete. Zamyslete se také nad svým životem, vždyť vaši realitu tvoří vaše emoce a pocity, lidé kolem vás a prostředí, kde se pohybujete. Je toto skutečně podporující? Odpoutejte se a odpovězte si na otázku, co skutečně potřebujete. 
 
Přeji kouzelný březen!
S láskou vaše čarodějka Dana Chara
Foto: pixabay.com a danakratochvilova.cz

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account