Krémové smoothie bowls: 3 recepty na zdravou snídani
17 Prosinec 2025
Ráno nestíháte? Vyzkoušejte 3 krémové smoothie bowls z domácího mixéru – proteinovou, bobulovou a kávovou. Recepty a tipy na přílohy pro vyváž [...]
Kategorie: Kulinářské tipy
Jak na dokonalé vánoční cukroví? Tajemství se ukrývá v mouce
17 Prosinec 2025
Chcete-li letos i tradičním receptům dodat jiný rozměr, vyzkoušejte běžnou mouku vyměnit za tu v bio kvalitě. Chuť cukroví tím povýšíte.
Kategorie: Kulinářské tipy
Připravte se na příchod miminka v klidu a pohodě. Tento praktický přehled vám s tím pomůže
16 Prosinec 2025
Těhotenství - krásné, ale náročné období. S příchodem nového človíčka vyvstává řada otázek, proto se jistě hodí přehled, co je [...]
Kategorie: Krása a zdraví
Nutriční terapeut prozrazuje, proč bychom měli vrátit do svého jídelníčku tradiční obiloviny
16 Prosinec 2025
Vracet se k tradičním obilovinám má pro naše tělo velký význam. Nutriční terapeut David Erban prozrazuje, v čem tkví jejich výživnost.
Kategorie: # | Krása a zdraví
Vánoce provoněné poctivostí
15 Prosinec 2025
Pečení cukroví nebývá jen obyčejnou součástí vánočních příprav, ale určitým rituálem. Naše snažení podtrhnou kvalitní a poctivé [...]
Kategorie: Kulinářské tipy
Pozvedněte své pečení a dodejte všem dobrotám novou úroveň chuti. Soutěžíme o BIO mouku nejvyšší kvalityProbíhá
15 Prosinec 2025
Kategorie: Soutěže
Dismanův rozhlasový dětský soubor slaví 90 let. Český rozhlas mu nadělil dokumentární film Dismančata
15 Prosinec 2025
Dismanův rozhlasový dětský soubor formuje generace talentů již 90 let a kulturu obohatil o řadu osobností. Dokument Dismančata vše mapuje.
Kategorie: Zábava a volný čas
Nejlepší kuchyňské židle pro dlouhé sezení: pohodlí, design a zdraví
15 Prosinec 2025
Když uvažujete o tom, že v kuchyni nebo jídelně nebudete sedět jen chvilku, stojí za to kuchyňské židle vybírat trochu důkladněji.
Kategorie: Bydlení a domácnost
Kategorie: Soutěže
Zapomenuté poklady z polí: Poznejte obiloviny našich předků, které zažívají svou renesanci
12 Prosinec 2025
Zdánlivě obyčejné obiloviny jako pohanka, jáhly nebo špalda v sobě ukrývají výjimečnost, v bio kvalitě, jejich benefity ještě narůstají.
Kategorie: # | Kulinářské tipy
