- Narozena
- Mobilní telefon
- Ulice a č.p.
Sousedíkova 1
- Město
Praha
- PSČ
19000
- Jakého typu je město, či obec, kde žijete vy osobně převážnou část roku?
- Zhruba s kolika lidmi se celkem denně bavíte? Máme na mysli lidi doma, v práci i ve volném čase.
- Rád/a sdílím nové informace s ostatními
Velmi souhlasím
- Aktivně vyhledávám nové informace mezi ostatními
- Aktivně vyhledávám nové informace na internetu
- Lidé se na mě často obrací o radu
- Jaký je váš rodinný stav
V partnerském soužití
- Kolik žije ve vaší domácnosti celkem osob včetně Vás?
- Jaké jsou celkové čisté měsíční příjmy za všechny členy vaší domácnosti ze zaměstnání, z vedlejších výdělků, z podnikání a ze sociálního zabezpečení?
35 001 – 40 000 Kc / 1 251 – 1 450 Eur
- Jaké je tvoje pracovní postavení
- Jaké je tvoje nejvyšší ukončené vzdělání?
- V jakém oboru pracuješ?
- Typ bydlení
- Kde se nachází vaše trvalé bydliště
Okrajové části města, předměstí
- Váš hlavní zdroj příjmu
Vlastní podnikání (firma, živnost)
- Jsi spokojen/a se svým příjmem?
- Podnikal/a jsi někdy?
- Kolik peněz do začátku podnikání je pro tebe ideální?
20 001 až 50 000 Kč
- Jaká byla tvoje životní situace před podnikáním?
V mé stávající práci jsem nebyla spokojená
- Křestní jméno
Olga
- Příjmení
Vančurová
- Ve kterém kraji bydlíte
- Motto
Je jen jedna chvíle, kdy být šťastný a ta chvíle je teď. (Sri Chinmoy)
- Můj příběh
Jmenuji se Olga Vančurová, je mi 27 let a v současné době bydlím s partnerem v Praze. Od mala jsem se motala v kuchyni a pomáhala mamce s pečením. V posledních letech jsem se k troubě stavěla již sama a zkoušela nejrůznější recepty na koláče a jiné dezerty. V průběhu loňského roku jsem se zúčastnila několika Restaurant Day v mém rodném Nymburce. Zákazníkům jsem nabídla několik druhů koláčů, bábovek, sladkých chlebíčků a cupcakes. Během krátké doby jsem měla skoro vše vyprodáno. To mě nakoplo věnovat se pečení víc a začala jsem snít o vlastní útulné kavárně, do které bych dodávala své koláče.
Sen je to krásný, ale dost nákladný. Zvlášť když máte pár měsíců po ukončení vysoké školy a vlastní finanční zásobu si teprve vytváříte. Nechtěla jsem ale sedět s rukama v klíně a zoufat si, že teď
na to nemám. Jako skvělou alternativu k vlastní kavárně jsem si vymyslela pečení na objednávku, dodávání koláčů do kaváren a zajištění občerstvení na eventy.Účast na Restaurant Day mi pomohla utřídit si myšlenky, co se týče mé budoucí nabídky. Sama jsem viděla, že zákazníci volí primárně koláče – jsou atraktivní na pohled a uvedené suroviny zajistí skvělý chuťový zážitek. Do té doby jsem absolvovala mnoho food akcí jako návštěvník a konzument a zjistila jsem, že koláče, jaké chci nabízet já, jsou na trhu docela ojedinělé. Proto jsem se rozhodla specializovat se právě na koláče z křehkého těsta.
Jako Tartaletka peču lahodné koláče z křehkého těsta z kvalitních a čerstvých surovin. V mé nabídce najdete koláče s náplněmi čokoládovými, ovocnými, tvarohovými, koláče slavnostní i drobenkové. Tartaletka je můj srdcový food projekt a v současné době i full-time podnikání. Do dění kolem Tartaletky se zapojil i můj partner Jakub, který je už její nezbytnou součástí. Spolu se účastníme food akcí, řešíme marketing a mimo jiné má na starost rozvoz koláčů po Praze k našim zákazníkům. Těmi jsou jednak koneční spotřebitelé, kteří si naše koláče objednávají pro různé příležitosti – jako dárek, pohoštění na oslavu či svatbu i jen tak pro radost. A jsou to i firmy, které volí naše koláče jako originální občerstvení na své business snídaně, coffee breaky, workshopy a networkingy. Mezi našimi zákazníky je nejoblíbenější dvojčokoládový koláč ozdobený čerstvými malinami a sekanými pistáciemi s korpusem z kakaového křehkého těsta a krémem z bílé čokolády a smetany.
Jsem pyšná na to, kam jsme celou Tartaletku od jejího samého začátku dostali. Díky Tartaletce jsme navázali krásná přátelství a mnoho důležitých obchodních kontaktů. A co je nejdůležitější, podle zpětné vazby byli naši zákazníci s dodanými koláči vždy naprosto spokojeni a jejich reference hovoří za vše – naše koláče prý „chutnají jako nebe“, jsou „opticky vytuněné“ a „odvádíme luxusní práci“.
Na akcích se u našeho stánku zastavují známé tváře, aby nás pozdravily a koupily si od nás svůj oblíbený koláč. Na červnový Apetit piknik za námi do Prahy přijela paní až z Orlických hor, která nám říkala, že nás pravidelně sleduje na Facebooku a že prostě už musela náš koláč ochutnat. Takováto podpora je naprosto úžasná a uděláme všechno pro to, aby počet našich šťastných zákazníků stoupal a jejich spokojenost byla co nejvyšší.Aktuálně největší pracovní výzvou je posunout Tartaletku na další úroveň, navázat spolupráci s novými odběrateli – kavárnami, cateringovými firmami či svatebními agenturami – a vytvořit podnikání, které bude životaschopné a poskytne mi dostatečné finanční zázemí. V budoucnu chci
do Tartaletky zapojit další lidi, minimálně v rámci výrobní fáze. A samozřejmě mě neopouští můj sen o vlastní kavárně.



