Hudlenka se s námi podělila o další rodinný recept. Tentokrát na hovězí na hořčici.Někdo by to nazval hovězím na hořčici, my doma tomu říkáme roštěnky. Dneska jsem použila kvalitní maso zvané rumpsteak, kupované přímo na farmě s hovězinou. Masíčko bylo křehoučké, libové a velmi chutné.Maso si umyjeme a nakrájíme na plátky, tak 1 cm silné. Jemně rozklepeme, osolíme a opepříme, rukou zapracujeme do masa sůl a pepř. Z jedné strany potřeme plátky obyčejnou hořčicí a z druhé je obalíme v hladké mouce. Nakrájíme si najemno cibuli.V pekáči rozpálíme olej a postupně dáváme maso, nejprve pomoučenou stranou, pak hořčičnou. Maso nepropichujeme vidličkou, ale používáme pouze dřevěné vařečky nebo obracečky. Z každé strany plátek necháme zatáhnout, je potřeba míchat nebo přikápnout vody, aby se mouka nepřipalovala. Když je maso zatažené, přesuneme ho do papiňáku a do výpeku v pekáčku dáme cibuli a chvíli dusíme. Zalijeme vodou a vše necháme spojit. Pak to přidáme k masu do papiňáku. Podle potřeby ještě podlijeme a zavřeme. Běžné hovězí zadní dusíme45 minut, ale rumpsteak jen 35 min.Po této fázi dušení maso vytáhneme a doděláme šťávu - může se zahustit ještě trochou mouky nebo jen dochutit. To již záleží na vaší chuti.Pak zase maso vrátíme, aby nevychladlo.Podáváme s rýží a zdobíme petrželkou.Dobrou chuť přeje Hudlenka