Velice jednoduchý recept na přípravu, který vás ovšem ihned odzbrojí svou fantastickou chutí.Na přípravu raviol si vezměte rukavice, abyste se neobarvili od červené řepy. Tu si oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Marinujte je ve vymačkané pomerančové šťávě, dokud nepřipravíte ricottu.Ricottu vykouzlíte rozmixováním všech ingrediencí v robotu. Vznikne hustá hladká směs. Následně pomažte jeden plátek řepy ricottou a spojte s druhým. Na jednu porci potřebujete 6 plátků řepy, respektive 3 ravioli.Vymačkejte šťávu z pomeranče a jahodovou omáčku připravte rozmixováním všech ingrediencí v mixéru.Servírujte na mělkém talíři, vždy 3 ravioli na svém oblíbeném listovém salátu. Zakápněte jahodovou omáčkou.NÁŠ TIP: Z řepy vykrojte srdíčka místo kulatých plátků a připravte svému milovanému protějšku romantické překvapení.Recept je z kuchařky Tajemství syrové stravy.