Ředkvičková pomazánka přináší na stůl pravou jarní svěžest. Křupavé ředkvičky dodávají jemnou pikantnost, která v kombinaci s krémovou konzistencí vytváří lahodnou a lehkou pochoutku. Skvěle se hodí jako rychlá svačina nebo jarní občerstvení pro koledníky při pomlázce. Stačí ji namazat na čerstvý chléb, přidat pár bylinek a svěží chuť, která připomíná první slunečné dny vás nabudí.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutesmin
Celkový čas 10 minutesmin
Porce 0Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.
Ingredience
7ks ředkvička větší 5 až
250gměkký tvaroh
2-3lžíce tatarské omáčky Hellmann’s
1špetka sůl podle chuti
0,50svazek jarní cibulka – nať/bylinky
Instrukce
Ředkvičky nasekáme a smícháme s tvarohem a tatarkou. Podle chuti osolíme. Tatarka dodá pomazánce výbornou a zajímavou chuť. Přidáme/ozdobíme nasekanou cibulovou natí nebo bylinkami dle vlastních preferencí a zásob.