Ředkvičková velikonoční pomazánka

Vytisknout recept
Ředkvičková pomazánka přináší na stůl pravou jarní svěžest. Křupavé ředkvičky dodávají jemnou pikantnost, která v kombinaci s krémovou konzistencí vytváří lahodnou a lehkou pochoutku. Skvěle se hodí jako rychlá svačina nebo jarní občerstvení pro koledníky při pomlázce. Stačí ji namazat na čerstvý chléb, přidat pár bylinek a svěží chuť, která připomíná první slunečné dny vás nabudí.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Celkový čas 10 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 7 ks ředkvička větší 5 až
  • 250 g měkký tvaroh
  • 2-3 lžíce tatarské omáčky Hellmann’s
  • 1 špetka sůl podle chuti
  • 0,50 svazek jarní cibulka – nať/bylinky

Instrukce

  • Ředkvičky nasekáme a smícháme s tvarohem a tatarkou. Podle chuti osolíme. Tatarka dodá pomazánce výbornou a zajímavou chuť. Přidáme/ozdobíme nasekanou cibulovou natí nebo bylinkami dle vlastních preferencí a zásob.

Notes

Zdroj a foto: Hellmann’s

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account