Začneme rýží:Cibuli i česnek si najemno nasekáme a zpěníme na rozpáleném ghíčku. Postupně přidáme 2/3 všeho koření a necháme rozvonět. Přimícháme nahrubo nasekané oříšky (stačí párkrát bacit paličkou přes sáček) a nakonec nakrájené hrozinky, datle či nejlépe sušený rybíz (vcelku). Pak už přidáme rýži, vše promícháme, poslední 3 minuty orestujeme a podlijeme polovinou vývaru a citronovým juicem. Kuře:Obalíme ve zbylém koření (kurkuma, pepř, sůl, skořice) a na pánvi zprudka opečeme na druhé lžíci ghí. Přichystaný pilaf přendáme do zapékací formy a navrch poklademe kuře. Přelijeme zbytkem vývaru a necháme pod alobalem asi 40 minut zapékat. Zbylých 20 minut odkryjeme a pečeme dozlatova. Pokapeme citronem a podáváme se zeleným salátem.Rada: Pokud byste se rozhodli dělat kuře vcelku, pak ho doporučuji a) předpéct a b) napěchovat pilafem a jedním bio citronemDěti obecně toto exotické kuřátko s vůni skořice milují. A já také *heart* Dobrou chuť :)