Začněte s tím, že si moukou poprášíte maso (nasekanou oháňku) a na rozehřátém ghí ho ze všech stran opečete v litinovém kastrolu (za mě jednoznačně STAUB). Maso vyjměte a přidejte trochu oleje, nasekanou cibuli a postupně i česnek a ostatní zeleninu, krom fazolek. Orestujte cca 10 minut, na závěr přidejte protlak, promíchejte směs a vraťte do kastrolu zpět maso, přidejte bylinky a koření a zalijte pivem Guiness. Tak a teď máte 2-3 hodiny klid :) dejte zaklopený kastrol do trouby a pečte na 150 stupňů. Ano na tak málo. Za 2 hodinky se podívejte, zda máte dost tekutin a přidejte dle potřeby bujón a nakonec také zelené fazolky. Pečeme do měkka – maso by mělo odpadat od kosti. Podávejte s kaší, nebo rýží či jen s čerstvou bagetkou. Nezbyde nic, uvidíte :)