Grilovaný Panýr s papričkami padrón a lanýžovým medem
Vytisknout recept
Jednoduchý a chutný recept nejen na letní grilování "z kuchyně" Honzy Albrechta.
Kategorie Vege
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 5 minutes min
Čas vaření 15 minutes min
Celkový čas 20 minutes min
Porce 0 Individuální
Uvařila Kristýna Solničková
- Přírodní Panýr neochucený
- Čerstvé papričky padrón
- Lanýžový med nebo směs lanýžového medu a lanýžového oleje
- Uzená mořská sůl
- Olej na grilování
Panýr nakrájejte na silnější plátky a ogrilujte z obou stran dozlatova.
Papričky padrón grilujte na rozpáleném grilu nebo pánvi, dokud nezezlátnou a nechytnou lehké puchýře.
Ještě horké papričky přelijte lanýžovým medem nebo směsí medu a oleje.
Dochuťte uzenou solí.
Servírujte teplý Panýr společně s papričkami.
Zdroj: Bohemilk Opočno