Tahle marmeláda vás dostane, je prostě úžasná. Přátelé, kterým jsem marmeládu věnovala se po ni opakovaně ptali :-).Omyjte špendlíky a vložte je (celé i s peckami) do většího kastrólu či kastrólů ;-). Podlijte je nejlépe pomerančovým džusem a povařte i veškerým kořením do změknutí. Poté co se špendlíky začnou vařením rozpadat a pecky oddělovat, tak vzniklou kaši přeceďte přes cedník. Přecezenou hmotu si můžete pro jistotu převážit, abyste věděli kolik cukru použít. Přidejte kyselinu citrónovou a želírovací cukr, vaříte asi 8 minut. Na úplný závěr přidejte do marmelády nastrouhaný zázvor a panáka rumu.Horkou marmeládu dejte ihned do skleniček, které po zavíčkování obraťte dnem vzhůru.Nechte si chutnat *heart*