Z mouky, kakaa, másla, cukru a žloutků vypracujeme těsto a necháme odležet v lednici.
Vyvalujeme na sílu cca 3mm a vykrajujeme kolečka s dírkou.
Pečeme na 170°C asi 10 minut.
Kolečka namáčíme do citronové polevy, zdobíme nakrájenými brusinkami a pistáciemi.
Slepujeme 2 na sebe. (Já jsem použila královskou gazuru)
Původní recept je z bílého lineckého. Chybělo mi ale něco z kakaového, tak jsem si recept upravila.
Kolečka jsou lehce nahořklá větším množstvím kakaa, ale jen na první ochutnání.
Nejdříve sem si říkala že jsou nic moc, nakonec jsem snědla většinu testovacích kousků sama *psss*230g - Hladká mouka2lžíce - Kakao160g - Máslo80g - Cukr moučka2ks - Žloutkyks - citronová polevaks - Sušené brusinkyks - Pistáciepříprava - 30 minut + odleženívaření - 10 minut pečení