Do pekáče s rozehřátým sádlem vložím pokrájenou cubuli a orestuji dozlatava. Přidám všechno pokrájené maso, rozmačkaný česnek, sůl a vše koření. Promíchám, podliji vodou asi 300 ml, pekáč přiklopím a peču v troubě při 190°C 50 minut. Pekáč odklopím a peču ještě 20 minut dozlatava. Teplé maso dávám do sklenic (cca 300ml) asi 2 cm od okraje, zaliji vypečenou šťávou, uzavřu víčkem, steriluji při 90°C 70 minut. Maso je výborné na chleba.1500g - Vepřový bok 1500g - Vepřové plecko1000g - Cibule10stroužek - Česnek1lžíce - Mletý kmín3lžíce - Sůl1lžíce - Mletý pepř1lžička - Chilli koření1špetka - Kari koření4lžíce - Sádlopříprava - 20vaření - 140