Nejprve si na ghí orestujte nakrájenou cibuli. Poté přidejte mleté hovězí maso a restujte na pánvi cca 3 minuty. Poté přidejte nakrájená cherry rajčata, protlak, sladkou chilli omáčku, worcesterovou omáčku a kečup.
Následně přidejte koření. Nejprve oregano, mletou papriku a sůl. Nakonec zalijte hovězím vývarem a nechte cca 30 minut dusit, dokud se vývar neodpaří.
Nachystejte tortilly, položte vždy plátek sýru Emmentaler, poté list salátu a na něj hovězí maso. Vše zabalte a vložte do zapékací mísy.
Jakmile máte zapékací mísu zaplněnou, tortilly posypte sýrem Gouda a pečte cca 5 minut při 200 °C, než se nám sýr rozpustí a tortilly začnou lehce hnědnout.
Mezitím připravte avokádový dip. Avokádo pomocí vidličky rozmačkejte, přidejte prolisovaný česnek, šťávu z limetky a lehce osolte.