Tento recept je od mojej maminky... je jednoduchý a veľmi chutný :-DPôvodne sa robí z bravčového, ale tento krát som ho pripravila z kuracieho mäska...
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Keyword maso, vepřové
Čas přípravy 20 minutesmin
Čas vaření 45 minutesmin
Celkový čas 1 hourhod.5 minutesmin
Porce 6
Kalorie 141
Uvařila Monika Galgócziová
Ingredience
400gbravčové stehno
mrkev
petržel
celer
hrášek
kukuřice
cibule
sůl
olej
mleté čierne korenie
rasca drvená
mletá červená paprika sladká
hladká múka na zahustenie
Instrukce
Mäsosi umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky.
Cibuľu posekáme a podusíme na oleji, pridáme mäso a nechámeho zatiahnuť.
Pridáme soľ, korenie, papriku, drvenú rascu.Zalejeme vodou a dusíme do mäkka.
Pridáme hrášok, kukuricu a na kolieska pokrájanú mrkvu,petržlen a na kocky pokrájaný kúsok zeleru a dovaríme.Jemne zahustíme hladkou múkou.