Jako první si nakrájíme brambory a do brambor vložíme nakrájené kousky slaniny obalené v koření.
Dáme je péct do trouby na 180° na hodinu a čtvrt.
Připravíme si omáčku - na nepřilnavou pánev si dáme 300 ml vývaru, dále přidáme 2 lžíce hořčice a 2 lžičky medu.
Zamícháme a necháme zhoustnout. Po zhoustnutí přidáme máslo a 100 ml vody pro zjemnění.
Jako poslední si dáme plátky masa na gril nebo na pánev.
Vše hotové vložíme na talíř a maso polejeme omáčkou. :-D
Já osobně si dávám omáčku mimo. *wine*500g - Vepřové maso špetka - Sůl a pepř5ks - Brambory200g - Slanina2lžička - Med2lžíce - Kremžská hořčice20g - Máslo 100ml - Voda 300ml - Vývaršpetka - Zeleninové koření, červená paprikapříprava - 20vaření - 90