Příprava pálené hmoty: Vodu,olej a sůl dáme vařit, jakmile nám to začne vařit,přidáme mouku a za stálého míchání restujeme-tak dlouho než se těsto přestane lepit. Těsto šlehame a prilivame vejce po vejci. Vyšleháme v hladké těsto. stříkáme sáčkem a řezanou trubičkou. Pečeme na 200°C. Troubu nesmíme otvírat jinak by spadly. Příprava krému: Uvaříme hustý pudink (mléko, pudink a cukr). Po uvaření hned posypu vršek pudinku lehce cukrem - neudělá se po vychladnutí škraloup. V míse si vyšlehám změklé máslo, do kterého zašlehám rum a po troškách budu přidávát studený pudink, šlehám tak dlouho až bude krásně hladký krém. Fondanova poleva: fondán name na vodní lázeň a rozpustíme s vodou. Dohotovení: věnečky si rozrezeme a plníme. Horní výko máčíme v fondánu a přiklopíme.250g - Hladká mouka 105g - Olej337g - Voda6ks - Vejce2špetka - Sůl500ml - Mléko2ks - Vanilkový pudink150g - Cukr krystal250g - Máslo3lžíce - Rum250gks - Fondán3lžíce - Vodapříprava - 25 minutvaření - 45 minut