V 1 litru vodu uvařte uzené maso a klobásu s oloupanou cibulí.Vyjměte maso a klobásu a nakrájejte je na kostičky. Rozdělte je do čtyř talířů a do každého přidejte rozpůlené uvařené vejce.Vývar proceďte a následně přiveďte k varu. Postupně do něj zašlehejte smetanu promíchanou s moukou a mletou paprikou. Odstavte, přidejte rozšlehaný žloutek a ochuťte solí a pepřem.Nachystaný vývar rozdělte do talířů a dozdobte strouhaným křenem a pažitkou.TIP! Pokud se nechystáte na domácí zabijačku, můžete sáhnout i po klobásce od prověřených výrobců s oceněním Klasa. Doporučujeme klobásky z Janovic, Ďábelskou klobásu z Třebovle, Dunajskou klobásu z Písku, Warischovu pečenou klobásu, Klatovskou klobásu od MASO WEST nebo klobásu s pepřem od MASOEKO.