Go Back
+ servings

Velikonoční nádivka - zdravá varianta bez lepku a veganská

Vytisknout recept
Zdravá varianta tradiční velikonoční nádivky vhodná i pro vegany.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Keyword vegan, Velikonoce, zdravě
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 45 minutes
Celkový čas 1 hour 15 minutes
Porce 6
Kalorie 212
Uvařila AnnaTůmová

Ingredience

  • 200 g červené čočky uvařené
  • 200 g jáhly uvařené
  • 2 stroužky česneku
  • 1 PL majoránky
  • 1 ČL kurkumy
  • 4 PL olivového oleje
  • 2 ks jarní cibulky
  • 1 ks červené papriky
  • 130 g baby špenátu

Instrukce

  • Postup přípravy najdete ve videu.
    Dobrou chuť :-)

Nutriční hodnoty

Serving: 100g | Kalorie: 212kcal | Cukry: 10g | Protein: 11g | Tuky: 14g | Vláknina: 1g