Velikonoční nádivka - zdravá varianta bez lepku a veganská
Vytisknout recept
Zdravá varianta tradiční velikonoční nádivky vhodná i pro vegany.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Keyword vegan, Velikonoce, zdravě
Čas přípravy 30 minutes min
Čas vaření 45 minutes min
Celkový čas 1 hour hod. 15 minutes min
Porce 6
Kalorie 212
Uvařila AnnaTůmová
- 200 g červené čočky uvařené
- 200 g jáhly uvařené
- 2 stroužky česneku
- 1 PL majoránky
- 1 ČL kurkumy
- 4 PL olivového oleje
- 2 ks jarní cibulky
- 1 ks červené papriky
- 130 g baby špenátu
Postup přípravy najdete ve videu.Dobrou chuť :-)
Serving: 100g | Kalorie: 212kcal | Cukry: 10g | Protein: 11g | Tuky: 14g | Vláknina: 1g