Vánoční tvarůžkový štrúdl nabízí lahodnou variantu bez cukru.
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutesmin
Čas vaření 30 minutesmin
Celkový čas 40 minutesmin
Porce 0Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.
Ingredience
balíček listového těsta
150gOlomouckých tvarůžků
100gšunkyvejce na potření
Instrukce
Rozválené listové těsto poklademe šunkou a plátky tvarůžků, zarolujeme a potřeme vejcem. Pečeme do zlatova a podáváme teplé či studené. TIP: Přidáním vrstvy kysaného zelí mezi šunku a tvarůžky pozvednete chuťový zážitek na novou úroveň.
Notes
Olomoucké tvarůžky obsahují plnohodnotné bílkoviny, vápník a mají nízkou energetickou hodnotu. „Díky svému složení jsou Olomoucké tvarůžky skvělou volbou i pro vánoční pohoštění. Dají se s nimi v kuchyni vykouzlit recepty, které zaujmou nejen chutí, ale i lehkostí. Ocení je tak každý, kdo hledá během Vánoc zdravější pochutnání bez zbytečných kalorických výčitek,“ řekl Leoš Kalandra, vedoucí obchodu a marketingu společnosti A. W., výrobce tvarůžků pod značkou Olomoucké tvarůžky.Zdroj a foto: A.W. spol. s r.o. / Olomoucké tvarůžky