Go Back

Vánoční tvarůžkový štrúdl

Vytisknout recept
Vánoční tvarůžkový štrúdl nabízí lahodnou variantu bez cukru.
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • balíček listového těsta
  • 150 g Olomouckých tvarůžků
  • 100 g šunky vejce na potření

Instrukce

  • Rozválené listové těsto poklademe šunkou a plátky tvarůžků, zarolujeme a potřeme vejcem. Pečeme do zlatova a podáváme teplé či studené. TIP: Přidáním vrstvy kysaného zelí mezi šunku a tvarůžky pozvednete chuťový zážitek na novou úroveň.

Notes

Olomoucké tvarůžky obsahují plnohodnotné bílkoviny, vápník a mají nízkou energetickou hodnotu. „Díky svému složení jsou Olomoucké tvarůžky skvělou volbou i pro vánoční pohoštění. Dají se s nimi v kuchyni vykouzlit recepty, které zaujmou nejen chutí, ale i lehkostí. Ocení je tak každý, kdo hledá během Vánoc zdravější pochutnání bez zbytečných kalorických výčitek,“ řekl Leoš Kalandra, vedoucí obchodu a marketingu společnosti A. W., výrobce tvarůžků pod značkou Olomoucké tvarůžky.
Zdroj a foto: A.W. spol. s r.o. / Olomoucké tvarůžky