Pro někoho dobrá večeře, pro nás s manželem rychlý a chutný sobotní chatařský oběd. Na jednu smaženku jsem rozklepla do hrnečku 3 vajíčka, přisolila, vidličkou prošlehala spolu s dvěma lžícemi mléka, následně jsem přidala hrst pokrájené pažitky.
Na pánev jsem dala proužek másla a když bylo máslo rozpuštěné a pánev rozehřátá, vylila jsem rozšlehaná vajíčka.
Než se omeleta upekla z jedné strany, nachystala jsem si chléb a ten lehce potřela plnotučnou hořčicí. Vaječnou omeletu (či smaženku) jsem otočila a ještě krátce opekla po druhé straně.
No a pak již jen naaranžovala na chléb, dozdobila kečupem, pokrájenou cibulkou, přidala rajčata...Oba jsme si na této rychlovce moc pochutnali.3ks - vejce2lžíce - mléko1špetka - sůl1hrst - čerstvá pažitka1ks - chleba větší krajíc1lžička - plnotučná hořčice, kečupks - cibulka, rajčata a jiná zelenina1ks - slabý proužek máslapříprava - 5vaření - 5