Go Back
Print
Recipe Image
–
+
porce
Smaller
Normal
Larger
tuňáková omeleta
Vytisknout recept
Kategorie
Hlavní jídlo
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
10
minutes
min
Čas vaření
30
minutes
min
Celkový čas
40
minutes
min
Porce
2
porce
Uvařila
NelaVávrová
Ingredience
150
g
tuňáka ve vlastní šťávě
doporučuji tohoto
1
cuketa
1/2
cibule
2
česnekové stroužky
4
vejce
40
g
strouhaného sýra
např. mozzarella
2
PL špaldové mouky
lze vynechat* (doporučuji tuto)
1
ČL mořské soli
1/4
ČL mleté červené papriky
1/4
ČL mletého pepře
Instrukce
Cuketu a cibuli najemno nastrouháme anebo nakrájime, smícháme spolu tuňákem (zbaveným vody), prolisovaným česnekem a vejci.
Nakonec přidáme všechny ostatní ingredience a promícháme.
Takto připravené těsto nalijeme do formy nejlépe silikonové nebo s použitím pečícího papíru.
Pečeme asi 30-40 minut na 180 stupňů dozlatova.
Upečenou omeletu necháme alespoň 5 min. vychladnout.