Vcelku rychlé jídlo, které máme rádi (nejvíce v zimě, kdy houby z mrazáku jsou jako čerstvé později v pokrmu)
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutesmin
Čas vaření 25 minutesmin
Celkový čas 35 minutesmin
Porce 4porce
Uvařila Lenka Hudečková
Ingredience
1sáček předvařených zamražených hubnebo přiměřeně sušených, předem na močených
1zelená paprika
300gtěstovinuvařit ve slané vodě podle chuti
3vejce
lžíce sádla
1cibulka najemno nakrájená
sůlpepř , drcený kmín
případně bylinky na dochucení
Instrukce
Do kastrolu dáme lžíci sádla, přidáme a podusíme chvíli cibulku. Přidáme papriku na kousky. Poté vložíme mražené houby a za stálého míchání a otáčení je necháme rozmrazit. Jsou potom opravdu jako čerstvé. Podle potřeby můžeme jednou dvakrát podlít trochou vody.
Houby podusíme, osolíme, okmínujeme, dochutíme, jak to máme rádi.