Letos bylo u nás poměrně hodně švestek, tak jsem zkoušela nové recepty a jak je u nás zvykem, jedna dávka nestačí, takže recept musím zdvojit a trošku si ho upravím. Švestky je dobré vyloupat. Předem rozměklé máslo smíchejte s moukou, cukrem, kypřícím práškem a vejci. Mělo by vzniknout vláčné a nelepivé těsto. To je potřeba buď vyválet a nebo prsty vmačkat do plechu, aby mírně těsto bylo i na boku plechu. Na těsto vyskládejte švestky. Dále je potřeba připravit pudingový krém. Puding rozmíchejte v mléce, přidejte a rozšlehejte vejce, poté i mouku. Zbylé mléko nalijte do hrnce a pomalu zahřívejte, přidejte máslo, aby rozměklo a nalijte směs s pudingem a cukr. Pomalu zahřívejte, aby nevznikly hrudky stále míchejte. Po zhoustnutí nalijte na plech a pečte při 180 stupních v rozehřáté troubě necelou hodinku. Dobrou chuť