Bielky a cukor vyslahajte. Pridavajte po jednom zltky. Nakoniec vmiesajte muku. Do tretiny cesta pridajte orechy, na dalsej kakao a jednu tretinu nechajte svetlu. Cesta nalejte na plechy vystlane papierom na pecenie a upecte 3 piskotove platy v rure vyhriatej na 180 C kazdy 15 minut. Zo surovin na punc uvarte na miernom ohni stavu. Z mlieka, zo zltkov, z hladkej muky a vanilinoveho cukru uvarte za staleho miesania husty krem. Kakaovy plat polejte na plechu puncom, potrite polovicou vlazneho kremu a posypte zmesou vanilinoveho cukru, hrozienok a orechov. Zopakujte s orechovym platom. Navch dajte treti plat a posypte kakaom. Na noc odlozte do chladnicky. Na druhy den vykrajujte lyzicou velke halusky a ozdobte slahackou.4ks - vajcia100g - krystalovy cukor100g - hladka muka50g - pomlete orechy130g - praskovy cukor200ml - voda2lžíce - rum1ks - pomarancova a citronova kora200ml - mlieko2ks - zltky20dkg - hladka muka1ks - vanilinovy cukor1ks - hrozienka balicek2lžíce - kakao 1ks - slahackapříprava - 40 minutvaření - 40 minut