Umístěte pánev na vysokou teplotu, aby se dobře zahřála, a přidejte olivový olej.
Vepřovou krkovičku dobře opečeme ze všech stran, aby získala dobrou barvu, posypeme solí a čerstvě mletým pepřem.
Přidejte máslo, aby se rozpustilo, přisypte mouku a dobře promíchejte, dokud už není vidět.
Přidejte rajčatový protlak spolu s uzenou paprikou, medem a hořčicí s o 50 % méně soli a dobře promíchejte.
Zalijeme bílým vínem, přidáme kuřecí vývar a vepřovou krkovičku necháme dusit, dokud nezměkne a omáčka nezhoustne.
Když je vepřová krkovička hotová, vyjměte ji z hrnce, nechte mírně vychladnout, „vydrhněte“ a vložte do omáčky.
Na hořčičnou omáčku dejte do malé misky všechny ingredience, čerstvý smetanový sýr, hořčici s o 50 % méně soli a worcesterskou omáčku a dobře promíchejte.
Plátky rustikálního chleba položte na pekáč, zalijte trochou olivového oleje a vložte je do předehřáté trouby na 220 ° C na 3–4 minuty, aby se opekly.
Vyjměte krajíce chleba z trouby a sestavte sendviče vložením ingrediencí v následujícím pořadí: venkovský chléb, čedar, trhané vepřové maso, papriky Florinis, hořčičná omáčka a nakládané okurky.