Go Back
+ servings

Salát s kaki

Vytisknout recept
Kuchyně Asijská
Čas přípravy 10 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 2 ks kaki
  • 3 ks cuketa drobné
  • 3 ks čekanka červená
  • 2 ks fenykl
  • 1 ks bageta
  • 2 hrst míchaný listový salát
  • 1 hrst pistácie
  • Zálivka
  • 3 lžíce olivový olej
  • 1 lžička hořčice hrubozrnná
  • 1 lžíce červený vinný ocet
  • 2 lžička třtinový cukr
  • 1 lžíce kapary
  • sůl a hrubě mletý pepř

Instrukce

  • Kaki nakrájejte na plátky, cuketu podélně na proužky, čekanku na měsíčky a fenykl na tenké plátky. Bagetu nakrájejte na kostičky a opečte na krutony.
  • Umíchejte suroviny na zálivku a vše i s ořechy a krutony zlehka promíchejte. Ihned podávejte.