1. Do kastrůlku nalijeme teplou vodu a nasypeme kakao. Mícháme tak dlouho, až nám vznikne hustá kaše. Necháme vychladnout.
2. Všechny ostatní suroviny - změklé máslo, cukr, vanilkový cukr, rum a žloutky vyšleháme dohladka a přidáváme vychladlou kakaovou kaši. Vznikne hustý krém.
3. Do vyšší nádoby přendáme krém, nasypeme piškoty a opatrně obracečkou propojíme.
4. Utrhneme alobal asi v délce 60 cm a na něj celou vzniklou hmotu přesuneme - vytváříme jakýsi váleček. Celé zabalíme a dáme ztuhnout do lednice do druhého dne.
Pokud se vám bude zdát krém řidší, nevadí. Vše do sebe nasáknou piškoty.
Vše lze nalézt ve fotogalerii.
100g - kakao - prášek200ml - voda250g - máslo100g - cukr krystal1ks - vanilkový cukr 3ks - žloutky2lžíce - rum240g - piškoty (1 velký sáček)příprava - 60vaření - 0