:-) Postup přípravy :1/ sušenky jsem rozdrtila válečkem, přidala rozpuštěný kokosový tuk a ghí - důkladně promíchala a upěchovala do dortové formy, kam jsem na dno vystřihla svačinový papír. Forma má průměr 21 cm.2/ mascarpone + jogurt, vanilkový cukr, moučkový cukr jsem prošlehala v míse...3/ dle návodu na sáčku jsem připravila želatinu = cca 150ml vody zahřát k bodu varu, dát stranou, přisypat želatinu, cukr a míchat než se rozpustí. Potom jsem dala studenou vodu - asi 3 dcl a promíchala.4/ asi 2/3 želatiny jsem důkladně zašlehala do smetanové hmoty /2/5/ na korpus ze sušenek jsem nasypala část borůvek, potom jsem nalila smetanovou hmotu, uhladila, posypala borůvkami, které jsem trochu zamačkla stěrkou a znovu uhladila.6/ dort je potřeba důkladně vychladit - ztuhne , min. 4 hodiny v ledničce.Milé kuchařinky, byl to můj první pokus - je třeba ještě vychytat některé chyby, asi přidat ještě trochu tuku a více hmotu upěchovat a pak neuspěchat servírování.......Dobrou chuť přejeJitkakytka♥