Všechny ingredience smícháme v těsto, ze kterého vytvarujeme kuličky a ty poklademe na pečící papír. Vidličkou trochu zmáčkneme, aby vznikl jakoby 'knoflík'a dáme péct na 170° cca 10 minut dozlatova, ale hlídejte si raději dle vaší trouby !
Po upečení jsou křehké, doporučuji nechte je do druhého dne a pak na ně dejte lžičku zakysané smetany a ovoce.
I kolega, který jí klasicky se ptal, kde jsem je koupila, žejsou boží:-)
Tak za to určitě stojí *wine*
Vyzkoušíte? Napište mi, jak chutnaly*heart*
Jsou moc dobré i jako lowcarb nebo keto cukroví, nemusíte je zdobit hned, ale až před servírováním.90g - Pistáciová mouka50g - Máslo1ks - Žloutek 3lžíce - Erythirol1lžička - Pomerančová kůra 1lžička - Rumová esence½lžička - Prášek do pečiva bez fosfátu příprava - 20vaření - 10