Sťávu z ananasového kompotu smícháme s rumem. Pfipravíme si dortovou formu, kterou vyložíme alobalem. Piskoty si rozdélíme na tři hromádky. Žloutky utřeme s cukrem do pěny a pak do krému vmícháme polovinu dobře ušlehané šlehačky. Přidáme želatinu připravenou podle návodu na balíčku. Na dno dortové formy dáme I vrstvu piškotu, které pokapeme rumovou štávou. Polovinou krému překryjeme piškoty a navrch položíme polovinu ananasu. Postup zopakujeme - poslední Vrstvu tvoří piškoty. Hotový dort dáme nejméně na 2 hodiny do chladničky. Před podáváním ozdobíme zbylou šlehačkou, případně kousky kiwi2ks - Balíček piškotů 1ks - Ananasový kompot3lžíce - Rum80g - Cukr3ks - Žloutek1ks - Šlehačka1ks - Světlá želatina v sáčkupříprava - 30vaření - 120