Dem předem si připravíme pařížskou šlehačku - ve smetaně rozpustíme kaštany i čokoládu a dáme dobře vychladit, druhý den, až budeme péct korpus, vyšleháme do tuha.
Na korpus všechny suroviny vyšleháme ručním šlehačem, vylejeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech a upečeme.
Po vychladnutí dle chuti pocákáme rumem a potřeme pikantní marmeládou. Potřeme paříškou šlehačkou a posypeme nastrouhanou čokoládou Margot. 3ks - Šlehačka De Luxe2ks - Ledové kaštany1/2ks - Čokoláda na vaření 1,5hrnek - Polohrubá mouka 3/4hrnek - Cukr 1ks - Vanilkový cukr2ks - Vejce3/4hrnek - Olej4lžíce - Kakao1ks - Prášek do pečiva10lžíce - Rum10lžíce - Marmeláda - kyselejší1ks - Margotpříprava - 60vaření - 20